СУПЕР ХРАНИ И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ
Супер храни и Био Хранителни добавки

СУПЕР ХРАНИ И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ Има 44 продукти.

Всяка страница
Показване 1 - 12 от 44 елементи
 • 89,30 лв

  AquaSource КолАктив3 е продукт с коластра от "следващо поколение" за тези хора, които водят актичен начин на живот, включително и спортисти, които искат допълнителна подкрепа за здравето на храносмилателния тракт чрез комбинацията от Ацидофилус и Лактеферин, с допълнение на коластра.

  89,30 лв
  В наличност
 • 89,30 лв

  При разработването формулата на КолАктив 3, АкваСорс задълбочено проучи различни възможности за подсилване способността на Коластрата-КолАктив да поддържа човешката имунна система.

  89,30 лв
  В наличност
 • 50,30 лв

  Алое Фреш представлява синергична смес от Алое Вера, билки, храносмилателни ензими, лактобацилус ацидофилус, баластни вещества, цитрусови биофлавоноиди, антиоксиданти, ценни минерали, макроводораслото келп - сбор от взаимно подкрепящи се биологично активни вещества, вложени в капсула.

  50,30 лв
  В наличност
 • 81,00 лв

  Съдържа най-висококачествения колаген, съчетан с хиалуронова киселина, червени водорасли (F: Lithothamnium sp.) и водорасли АФА, които допълнително подсилват способността на колагена да се възстановява.

  81,00 лв
  В наличност
 • 82,00 лв

  Супер енергийна храна комбинира бета глюканите в ечемика и имуноглобулините в коластрата, за да осигури подкрепа на имунната система. Ензимите и пробиотиците осигуряват максимално усвояване на продукта от храносмилателния тракт.

  82,00 лв
  В наличност
 • 0,00 лв

  Водораслите AFA са изключително богати на метаболитни ензими – около 2000 вида. Те осигуряват на организма жизненоважни хранителни съставки. 

  0,00 лв
  В наличност
 • 31,50 лв

  Sun Power помага на тези, които имат неотложна работа, а не им стигат силите. Влива енергия и дава възможност да се издържи по-дълго без сън и почивка при физическо и нервно-психическо натоварване. Ободрява по-добре от кафето, но без неговите странични действия.

  31,50 лв
  В наличност
 • 39,00 лв

  Клетъчна Енергия оказва изключително благоприятен ефект предимно върху сърцето, мускулната сила, работоспособността и потентността. Продуктът много бързо зарежда с енергия, тъй като се усвоява мигновено под езика и само след няколко секунди активните съставки са на разположение на клетките.

  39,00 лв
  В наличност
 • 78,85 лв

  Известен още като коензим, CoQ10 е мощен, универсален антиоксидант. Играе важна роля при преобразуването на храната и кислорода в метаболитна енергия на клетъчно ниво

  78,85 лв
  В наличност
 • 82,50 лв

  Много изследователи заявяват, че определени групи хора, включително възрастните и особено онези, които са намалили приема на храна, често използват аспирин или болкоуспокояващи, пушачите и хората с по-слаба имунна система, биха имали полза от ежедневния прием на антиоксидантни добавки. 

  82,50 лв
  В наличност
 • 93,50 лв

  Уникалната комбинация на съставките в AquaSource Ливър кленз е създадена за поддържане функциите на черния дроб и подпомагане естествените процеси на организма за очистване на натрупаните в него отпадни вещества. 

  93,50 лв
  В наличност
 • 78,60 лв

  За здрави, гъвкави и подвижни стави.

  78,60 лв
  В наличност
Показване 1 - 12 от 44 елементи

СУПЕР ХРАНИ И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Нови продукти

Промоции

Няма промоции в момента.

..................................