PrestaShop

Съществува ли безопасен препарат?! Да, това е био козметиката!

Съществува ли безопасен препарат?! Да, това е био козметиката!

В тази статия ще ви споделим как бихте могли да преоткриете зелената страна на нещата, дори в почистването на дома ви.

Предполагам, че ви се е случвало чистейки пода, печката или банята да ви се е налагало да затаите дъха си и да не вдишате от натрапчивите аромати и отровните аромати, които се изпаряват от почистващите препарати. Трябвало ли е да проветрявате след като сте изчистили? Мислим, че това ви се е случвало. Мислим, че на много хора им се е налагало да го правят.

Някои хора предпочитат да са наясно какво съдържат продуктите, които консумират или чистят с тях. Точно заради това четат етикетите върху и в някои случаи не разбират какво точно съдържат. Важното за тях е козметиката или храните, които ежедневно са около тях да не съдържат консерванти, пестициди, оцветители или други отровни компоненти. Именно заради това те се доверят на био козметиката и био храната. Съществено за тях е също така да употребяват продукти, които са растителни, не съдържащи животински елементи и не са тествани върху животни.

Артикулите, които бихме могли да ви предложим, за безопасно почистване на дома са: Прах за пране Sonett. Препоръчваме ви го, защото основната му съставка е чист растителен сапун. Той се разгражда изцяло и не остава никакви следи по дрехите. В неговия състав не присъстват животински продукти и е подходящ за употреба при пране от 40˚ до 90˚. Отсъствието на отровните съставки го правят не дразнещ към тъканите и пералнята, което дава гаранция за по-дългия живот и на двете. Натрапчивата миризма не е характерна за натуралния прах за пране (био козметика), защото не съдържа никакви изкуствени аромати.

И понеже повечето хора предпочитат дрехите им да са леко ароматизирани ще ви предложим еко омекотител от Ecocert с аромат на лавандула и кедър. Ароматът, оставащ по дрехите не е толкова наситен, както при обикновените омекотители. Той придава мекота на дрехите, като заличава неприятното статично електричество и остава лек аромат на лавандула и кедър.

А за онези, които безкомпромисно искат да отстранят петната по чиниите и да изчистят до блясък препоръчваме еко препарат за съдове от Ecover. Той съдържа екстракт от алое барбаденсис и лимон, не изсушава кожата и се справя дори и с най-трудните мазнини.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code

Категории

Нови продукти

Промоции

Няма промоции в момента.

.....................................