PrestaShop

Осем био храни, които може да включите в менюто си

Осем био храни, които може да включите в менюто си

Консумирането на здравословни храни, джисунга (пиене на прясно изцедени сокове и смутита от различни плодове и зеленчуци) и наличието на биологични продукти във вашата диета е неповторима тактика за дълголетие, благополучие и хубост. На вашето внимание сме подготвили осем био храни, които може да включите в менюто си.

Акай бери

Акай бери е малък лилав плод на палмовото дърво (Euterpe oleracea) растящо в дъждовните гори на Амазония. Плодът има най-високите нива на съдържание на антиоксиданти и спомага при ракови заболявания. Този био продукт съдържа висок процент фибри, витамин С и А, желязо, омега-6 и -9 мастни киселини и калций. Със своето детоксиционно, енерго- и имуно- стимулиращо действие на био продукта освен за борба срещу ракови заболявания и диабет, допринася и за укрепването на зрението, намаляване на сърдечно-съдовите заболявания и намаляване на LDL холестерола. Употребата на био козметика с масло от Акай бери ще допринесе за снабдяването на вашата кожа с предимствата на антиоксидантите действия на плода.

Пчелен прашец

Този био продукт съдържа високи нива на витамини, въглехидрати и липиди. Предимствата на прашеца са борба с умората, увеличава енергията, спомага храносмилателната система и е полезен при алергии и астма. Препоръчваме ви да не нагрявате пчелния прашец, понеже ще разрушите неговите ценни нутриенти.

Какао 

Био продукта е богат на антиоксиданти, магнезий и липиди. Допринася при депресивни състояния и сърдечно-съдовите заболявания. Изберете био шоколад с 85% какао и се насладете на неустоимия му вкус. В био козметиката какаовото масло притежава овлажнителни способности и предотвратява появата на стрии. Подходящ е при подсичане.

Чиа семена

Този био продукт е богат на антиоксиданти, калций и протеини. Консумирането на чиа семена води до повишаване на енергичността, улеснява храносмилането и регулира нивото на холестерола. За препоръчване е да накиснете във вода чиата, докато получите гелообразна субстанция, която би могла да замени яйцата в някои ястия.

Кокосово масло

Био продукта съдържа млечни киселини и фибри, подобрява храносмилането и дейностите на сърдечно-съдовата система. Кокосово масло спомага при регулиране на теглото и стимулира имунитета.

Водорасли

Водораслите са богати на витамини, калций и йод. Този био продукт повлиява благоприятно на нервната система. Това води до превъзмогване на депресията, подобрява паметта, концентрацията и издръжливостта на ума.

Мака

Този био продукт е богат източник на витамини, протеини, желязо, цинк, магнезий, калций, въглехидрати и фосфор. Благоприятно повлиява при физическо и умствено натоварване, допринася за доброто състояние на духа и паметта. Прибавете мака към сутрешната ви енергийна напитка и ще имате още един чудесен източник на енергия.

Спирулина

Спирулината е богат на антиоксиданти, витамини, Омега -3 и -6, желязо и хранителни влакна. Увеличава енергията, укрепва имунна система и спомага при регулиране на теглото

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code

Категории

Нови продукти

Промоции

Няма промоции в момента.

.....................................