Еко пелени Nature Babycare Размер 4+

9 до 20 кг, 30 бр в пакет

Още детайли

23,00 лв

Този продукт вече не е в наличност

При производството на еднократните пелени Nature Babycare се използват основно биоразградими естествени материали, които максимално щадят както бебето, така и природата.

 

В пелените не се съдържат токсични материали, хлор, латекс, ГМО и продукти, базирани на нефт. Изкуствени аромати и бои не се използват.

 

Външният слой, който при конвенционалните еднократни пелени е от материали, базирани на нефт, тук се състои от царевично нишесте, целулозни фибри и 100% биоразградим полиестер. Материалите не пропускат течност, но позволяват на пелената да диша. В резултат пелената не запарва и остава суха за по-дълго време.

 

Абсорбиращият слой е съвсем тънък - състои се от биоразградима целулозна маса, смесена с малко количество суперабсорбент (SAP), който намалява нуждата от чести смени на пелената. Суперабсорбентът е грижливо тестван за алергични реакции и токсичност.

 

Естествените материали оставят изключително приятно усещане, а ергономичната кройка и абсорбиращите свойства са съизмерими с най-добрите конвенционални пелени на пазара.

 

За популяризиране на продуктите си Naty разчита единствено на доволните си клиенти – компанията не инвестира в реклама, а в качество. Пазарна философия, която е рядко срещана, но затова пък изключително ценна.

Отзиви

No customer comments for the moment.

Напишете отзив

Еко пелени Nature Babycare Размер 4+

Еко пелени Nature Babycare Размер 4+

9 до 20 кг, 30 бр в пакет

Напишете отзив

9 Други продукти от категорията:

ПЕЛЕНИ

Нови продукти

Промоции

Няма промоции в момента.

..................................