БИО Сливи 125 гр.

Плодовете са основна част от храненето на Вашето бебе, тъй като те са важен източник на витамини, минерали и основни хранителни вещества.

Още детайли

2,70 лв

Внимание: Последни продукти в наличност!

Плодовете са основна част от храненето на Вашето бебе, тъй като те са важен източник на витамини, минерали и основни хранителни вещества. Източници са на баластни вещества, които не се разграждат в стомаха и червата, но допринасят за поддържане на нормалната чревна флора, неутрализират токсичните вещества, от значение са за ранната профилактика на редица заболявания. Плодовите пюрета HiPP са богати на витамин С и са с ниска киселинност - предотвратяват болезненото раздразнение на стомаха. Осигуряват необходимите за детето витамини, като по този начин спомагат изграждането на естествените защитни механизми на тялото. HiPP е производителят на детски храни с най - голям опит в биологичното (в някои старни се нарича биоорганик или просто био) производство, затова съвсем логично повече от половината от асортимента и на плодовите пюрета с тази марка е от биологично производство.

Какво означава това?

Плодовете за пюретата HiPP се отглеждат на специално подбрани площи, които се одобряват след строги и скъпи проучвания. Плодовете се контролират прецизно от времето на цъфтеж до събирането на реколтата и се отглеждат природосъобразно - без използването на химикали. Контролът за паразити е стриктно съобразен със законовите норми, отнасящи се за биологичното фермерство. Борбата с вредителите се води с помощта на техните естествени врагове - птиците и калинките. А когато става въпрос за фунигицидна атака се използват билки. всички тези мерки са съобразени с философията на HiPP "Природа вместо химия".

Продуктът не съдържа глутен и млечен протеин, има добавена захар.

Продуктът има разхлабващо действие.

Забележка: Продуктът се предлага в опаковка от 6 бр.

Отзиви

No customer comments for the moment.

Напишете отзив

БИО Сливи 125 гр.

БИО Сливи 125 гр.

Плодовете са основна част от храненето на Вашето бебе, тъй като те са важен източник на витамини, минерали и основни хранителни вещества.

Напишете отзив

16 Други продукти от категорията:

ПЛОДОВИ ПЮРЕТА

Нови продукти

Промоции

Няма промоции в момента.

..................................