БИО Ябълки с банани 125 гр.

Плодовете са основна част от храненето на Вашето бебе, тъй като те са важен източник на витамини, минерали и основни хранителни вещества.

Още детайли

2,70 лв

Внимание: Последни продукти в наличност!

Плодовете са основна част от храненето на Вашето бебе, тъй като те са важен източник на витамини, минерали и основни хранителни вещества. Източници са на баластни вещества, които не се разграждат в стомаха и червата, но допринасят за поддържане на нормалната чревна флора, неутрализират токсичните вещества, от значение са за ранната профилактика на редица заболявания. Плодовите пюрета HiPP са богати на витамин С и са с ниска киселинност - предотвратяват болезненото раздразнение на стомаха. Осигуряват необходимите за детето витамини, като по този начин спомагат изграждането на естествените защитни механизми на тялото. HiPP е производителят на детски храни с най - голям опит в биологичното (в някои старни се нарича биоорганик или просто био) производство, затова съвсем логично повече от половината от асортимента и на плодовите пюрета с тази марка е от биологично производство.

Какво означава това?

Плодовете за пюретата HiPP се отглеждат на специално подбрани площи, които се одобряват след строги и скъпи проучвания. Плодовете се контролират прецизно от времето на цъфтеж до събирането на реколтата и се отглеждат природосъобразно - без използването на химикали. Контролът за паразити е стриктно съобразен със законовите норми, отнасящи се за биологичното фермерство. Борбата с вредителите се води с помощта на техните естествени врагове - птиците и калинките. А когато става въпрос за фунигицидна атака се използват билки. всички тези мерки са съобразени с философията на HiPP "Природа вместо химия".

Продуктът не съдържа добавена захар, глутен и млечен протеин.

Има затягащо действие.

Забележка: Продуктът се предлага в опаковка от 6 бр.

Отзиви

No customer comments for the moment.

Напишете отзив

БИО Ябълки с банани 125 гр.

БИО Ябълки с банани 125 гр.

Плодовете са основна част от храненето на Вашето бебе, тъй като те са важен източник на витамини, минерали и основни хранителни вещества.

Напишете отзив

16 Други продукти от категорията:

ПЛОДОВИ ПЮРЕТА

Нови продукти

Промоции

Няма промоции в момента.

...................................