Био Хлорела 300 таблетки

Био Хлорела таблетки 400мг

Още детайли

36,23 лв

От години Хлорелата е обект на многобройни научни изследвания като едно от най-ефективните природни лечебни средства, най-вече за детоксикация от тежки метали.
Хлорелата е с богато съдържание на витамин А, бета каротин, витамин В12, желязо, аминокиселини. Други ценни съставки на това водорасло са: всички витамини от групата В, витамин С, антиоксиданти, природен йод, калций, цинк, микроелементи, ненаситени мастни киселини.

Chlorella Pyrenoidosa е с най-високата концентрация на хлорофил, откривана досега в един организъм. Хлорофилът спомага за пречистващото действие на това водорасло, както и за неговия антираков и кръвотворен ефект. Количеството на съдържащата се целулоза в хлорелата позволява привличането и свързването на отровни вещества като олово, живак, кадмий, инсектициди и пестициди. В подобни случаи е важно приемането на голямо количество вода с цел елиминирането на тези отрови.
Поради съдържанието си на определени полизахариди (естествения антибиотик хлорелан) Хлорелата спомага за подобряването на функционирането на имунната система. Допринася за синтезирането на интерферон, чиято роля е определяща за антибактериалното и антивирусно действие на Хлорелата. Подобрява храносмилането, усвояването и отделянето, понижава кръвното налягане и нивото на лошия холестерол.
Благодарение на съдържащия се в състава й "Растежен фактор", Хлорелата е мощен съюзник в борбата с туморни заболявания, както и при възстановяване след операции, при наличието на язви, гастрити, хемороиди.

Ето защо Chlorella Pyrenoidosa от векове е една от най-популярните хранителни добавки в Източна Азия.

Не бива да се приема при изразена сърдечна недостатъчност и при дисеминирана склероза.

Разфасовка: 300 таблетки
Произход: Холандия

Отзиви

No customer comments for the moment.

Напишете отзив

Био Хлорела 300 таблетки

Био Хлорела 300 таблетки

Био Хлорела таблетки 400мг

Напишете отзив

30 Други продукти от категорията:

СУПЕР ХРАНИ И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Нови продукти

Промоции

Няма промоции в момента.

...................................