РЕГЕНЕРИРАЩА СОЛ за миялна машина 2кг

РЕГЕНЕРИРАЩА СОЛ за миялна машина 2кг

Още детайли

7,20 лв

Във всяка миялна машина има вграден йонообменител, който улавя калциевите и магнезиевите йони и така в машината се влива мека вода. С това се предотвратява образуването на петна от варовик по съдовете и приборите за хранене. Когото йонообменителят се насити с калциеви и магнезиеви йони неговия капацитет трябва да бъде възстановен с помощта на регенерираща сол , която предизвиква обмяната на йоните и гарантира оптимално измиване на съдовете и приборите за хранене.

 

Състав: чиста едрозърнеста сол, без допълнителни средства за разпръскване и оцветители.

 

Пакет от 2 kg.

 

Употреба: При светване на контролната лампичка на миялната машина отделението за сол трябва да бъде напълнено с регенерираща сол. Тъй като има миялни машини, които показват със закъснение нуждата от добавяне на сол се препоръчва тя да се добавя редовно, дори без да е светнала сигналната лампичка. В случай, че отделението за сол е останало празно трябва след неговото запълване да се изчака 2 часа преди да се ползва отново миялната машина, за да се даде възможност на йонообменителя да се регенерира.

 

Забележка: Устройството за омекотяване на водата (йонообаменител) на миялната машина трябва да се настрои една степен по-високо от действителната степен на твърдост на водата. Например ако твърдостта на водата е  II (8° - 14° dH) устройството трябва да се настрои на степен, която отговаря на твърдост на водата III (15° – 21° dH).

Отзиви

No customer comments for the moment.

Напишете отзив

РЕГЕНЕРИРАЩА СОЛ за миялна машина 2кг

РЕГЕНЕРИРАЩА СОЛ за миялна машина 2кг

РЕГЕНЕРИРАЩА СОЛ за миялна машина 2кг

Напишете отзив

5 Други продукти от категорията:

ЗА СЪДОВЕ И МИЯЛНИ

Нови продукти

Промоции

Няма промоции в момента.

.....................................